Yusuf Rizeli Reklamcılık ve Dijital Baskı Merkezi, 1982’den beri sizlerle Reklamcılık hizmetlerini ve çalışmalarımızı ilk günkü heyecan, istek ve inançla sürdürüyoruz. Tek ilkemiz koşulsuz müşteri memnuniyetidir. Geçen zaman içinde daima kendimizi güncel tutup ürün ve hizmet kalitemizi devamlı geliştirerek sektörün en geniş kapsamlı, en istikrarlı ve hep en iyiyi kendine hedef alan bir firma haline geldik. Bundan böyle de sektörün en önde gelen kuruluşu olarak, yüksek birikim ve potansiyelimize bir yenisini daha ekledik. Yusuf Rizeli Dijital Baskı Merkezi olarak dalında en son teknolojik özelliklere sahip olan ROLAND AJ-1000 geniş formatlı baskı makinesi, TEMEI LM-10568 lazer kesim makinesi ve süblimasyon baskı makinesiyle makine parkımızı genişletmiş ve aklınıza gelebilecek bütün açık hava reklamcılığı ve promosyon ürünlerinde sizlere en kaliteli ve en güvenilir hizmeti vermeye devam edeceğiz. Dünden bugüne geldiğimiz noktadan, yarınlara potansiyelimizi daha ileriye, daha iyiye ve daha kaliteliye taşımak tabi ki sizlerin yadsınamaz katkılarıyla olacaktır.

 

 

 
        Misyonumuz, Yeniliklere açık, olaylara geniş bir açıdan bakabilen, müşteri memnuniyetini ve ürün kabulünü en üst düzeye çıkarmak, hizmet sektöründe kaliteli hizmetlerimizle müşteri odaklı hızla gelişen lider bir firma olmak.
        
Vizyonumuz, Müşteri odaklı olmak, faaliyet alanında liderliği koruma, hizmette kalite, doğruluk ve istikrar sağlamak. Müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini daha kaliteli ve zamanında hizmet ile karşılamak temel hedefimizdir. Profesyonel ve etkin ekip çalışmasına inanırız. Disiplinli, dürüst, hızlı ve kaliteli hizmet vermeyi amaçlar, müşterilerimizin memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmak için ekip olarak maksimum çabayı ve çalışmayı sergileriz.